Yritysinfo

Oy Rönn & Backholm Ab on erikoisliike, josta löydät kaikki mitä tarvitset autoosi: varaosat, tarvikkeet ja työkalut. Valikoimaamme kuuluu myös raskaiden ajoneuvojen varaosat sekä korjaamovarusteet.

Asiakaskuntamme koostuu yksityishenkilöistä, korjaamoista, liikennöitsijöistä ja teollisuuslaitoksista Pietarsaaresta pohjoisessa Lapväärttiin etelässä. Monipuolisten toimittajiemme, suuren varastomme ja hyvin toimivan logistiikkaketjumme ansiosta pystymme varmistamaan, ettei sinun koskaan tarvitse odottaa varaosaasi turhan pitkään. Jos tarvitsemaasi ei satu löytymään varastostamme, pystymme useimmiten hankkimaan sen sinulle seuraavaan työpäivään mennessä.

Olemme toimineet alalla yli 40 vuotta, ja vuodesta 2004 olemme osa Fixus-ketjua, jonka liikkeitä ja korjaamoita löytyy yli 200 paikkakunnalta ympäri Suomea.

Yrityksen perusti Bror-Erik ”Ekki” Rönn vuonna 1970, ja hänen poikansa Hasse Rönn sekä Hassen vaimo Berit ovat pyörittäneet sitä jo monta vuotta. Hassen veli Nisse jäi eläkkeelle vuonna 2015 pitkän varaosa-alan työuran jälkeen. Nykyiset tilamme Myllärinkadulla otimme käyttöön vuonna 2007, oltuamme 25 vuotta Myllykadulla. Toivotamme sekä uudet että nykyiset asiakkaat tervetulleiksi!

Saman katon alta löytyy myös tytäryhtiömme Oy Hitsman Ab. Hitsman hoitaa hitsauskoneiden, hitsaustarvikkeiden, lisäaineiden, kaasun, kaasutarvikkeiden, sähkötyökalujen ja turvavaatteiden myynnin.